Omwille van onderhoudswerken aan de Boerenkrijglaan en aan de Schawijkstraat (tussen de Kromstraat en de Vinkenstraat) zal Zevenbergen-Ranst op 7 en 8 oktober niet bereikbaar zijn met de wagen. Dit heeft uiteraard een impact op het reilen en zeilen in Zevenbergen.

Op 7 en 8 oktober kan je Zevenbergen enkel te voet bereiken. Als je met de wagen komt, moet je parkeren in de omliggende straten en dan te voet verder gaan naar Zevenbergen. Via het onverharde fietspad in de Boerenkrijglaan kan je Zevenbergen te voet bereiken. De reeds aangelegde aansluiting van het domein aan de Kromstraat kan niet gebruikt worden door medewerkers of bezoekers, ook niet te voet.  Omwille van de veiligheid van de bewoners blijft deze poort gesloten. Enkel de hulpdiensten en essentiële leveranciers zoals bakker en apotheker kunnen via deze weg het domein oprijden indien nodig. Omdat alle toegangswegen zijn afgesloten, is het volledige domein gedurende twee dagen verkeersvrij.

Alle medewerkers en andere buurtbewoners zijn genoodzaakt in deze straten te parkeren. Daarnaast zijn er ook wegenwerken aan de gang in de Kromstraat. Hou dus rekening met een grote drukte.  Het is momenteel niet duidelijk tot hoe laat de werken vrijdag zullen duren en of Zevenbergen vrijdagavond reeds met de wagen bereikbaar is.

Voor meer info: www.ranst.be/start-onderhoudswerken-schawijkstraat-en-boerenkrijglaan-op-7-oktober