Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit vinden we belangrijk

Mensen met een beperking zijn volwaardige burgers in onze samenleving, met eigen verwachtingen over het leven, eigen rechten en plichten, een eigen levensproject. Net zoals iedereen moeten zij de mogelijkheid krijgen om een kwaliteitsvol leven uit te bouwen.
Dat is de kern van onze opdracht.  

Visie op zorg

De zorg die we bieden is afgestemd op de vraag van de persoon met een beperking.  In overleg met u en met de familie, uw omgeving. Zevenbergen garandeert daarbij een brede ondersteuning op maat.  Met een concreet ondersteuningsplan waarin we dromen en doelen zo concreet mogelijk beschrijven en dat we regelmatig evalueren.

De kwaliteit van leven verbeteren is de dagelijkse opdracht voor onze medewerkers.  Goede zorg begint bij een warme maar professionele relatie met de persoon met een beperking. Respect, acceptatie en gelijkwaardigheid zijn daarbij de kernwoorden. Zevenbergen wil tijdens heel het zorgtraject een kwaliteitsgerichte en deskundige partner zijn.  

Visieteksten

We zijn graag transparant in onze visie.  De algemene principes schreven we uit in verschillende visieteksten. Klik hier om ze te raadplegen