Overslaan en naar de inhoud gaan

Zevenbergen zet zijn deuren open.  Zowel in Ranst als in Duffel ligt ons centrum in de buurt van de dorpskern.  We willen geen afgesloten 'domein' zijn, maar zetten in op wat we 'omgekeerde inclusie' noemen.  Het is moeilijk voor onze bewoners om in het dorp te wonen, maar we nodigen het dorp graag hier uit.  We willen samenwerken met mensen en verenigingen uit de buurt en verder. Dat kan op vele manieren. Ontdek hier wat wij voor u en u voor ons kan betekenen.

Op bezoek

Bezoekers zijn welkom.  U kunt een bezoek brengen aan de  boerderij  bijvoorbeeld.  Of vraag even naar de voorwaarden om onze accommodatie te gebruiken.  Ook het mooi aangepaste hydrotherapiebad kan worden afgehuurd.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers maken vaak het verschil.  Met kleine taken dragen zij echt bij tot een betere kwaliteit van leven.  Lees hier  alles over ons vrijwilligerswerk.

Sponsoring

Zevenbergen ontvangt subsidies van de overheid.  Maar met sponsormiddelen kunnen we extra zaken realiseren die echt het verschil maken. Lees meer over onze projecten.

Partners

Zevenbergen engageert zich in het welzijnswerk, zowel nationaal als internationaal.   Wij delen onze kennis en ervaring met collega's uit binnen- en buitenland.  Lees hoe we investeren om onze know how uit te dragen.