Overslaan en naar de inhoud gaan
Een goede voorbereiding is het halve werk! Dat kunnen we alleen maar beamen. Je goed voorbereiden op je eerste werkdag is erg belangrijk en zal je meer rust geven. 

Wat moet je meenemen? 

Welke zaken neem je best mee op je eerste dag?  

  • Een notitieboekje. Je krijgt op zo’n eerste dag vaak ontzettend veel informatie en indrukken, het is logisch dat je niet alles kunt onthouden. Schrijf de belangrijkste dingen op, zodat je die gemakkelijk terug kunt vinden op een later moment. 
  • Een lunchpakket. Koffie/thee/water is gratis verkrijgbaar in de cafetaria.
  • Als je nog extra paperassen moet meebrengen voor de personeelsdienst of voor de dienst waar je terecht komt, zullen je nieuwe collega’s of onze personeelsdienst dit tijdig laten weten.  

Wat doe je aan?

Uiteraard is het fijn dat je verzorgd voor de dag komt, maar je moet je vooral prettig en comfortabel voelen in wat je draagt. 

Op bepaalde woningen en diensten is het verplicht om arbeidskledij te dragen, je zal deze dan ontvangen op je eerste werkdag.  

Ken je de weg naar Zevenbergen-Ranst of De Maretak?

De campus in Zevenbergen-Ranst of De Maretak-Duffel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, te voet of met de fiets. Het is wel aangeraden om op voorhand even op te zoeken of er op jouw route geen vertragingen of omleidingen zijn.

Ben je nog steeds nerveus?

Dat is niet nodig, denk eraan dat iedereen ooit de stap naar een eerste of nieuwe job heeft gemaakt en dus in jouw schoenen heeft gestaan. Wij begeleiden je maar al te graag in deze nieuwe fase van je leven. Tot gauw.