Overslaan en naar de inhoud gaan

Medisch onderzoek 

Bij je aanwerving krijg je een uitnodiging voor het verplichte medisch onderzoek. Eens je in dienst bent, zal je met een bepaalde regelmaat door de arbeidsgeneeskundige dienst onderzocht worden.

De arbeidsgeneeskundige dienst (Idewe) zorgt ook voor de verplichte inentingen (Tetanus, Hepatitis, Tuberculinetest) en voor het griepvaccin. Deze inentingen en onderzoeken zijn gratis voor alle medewerkers.

Onthaalmoment 

Elke maand organiseren we een onthaalmoment voor ALLE nieuwe medewerkers. Dit onthaalmoment gaat door op de campus Zevenbergen-Ranst. De datum hiervan wordt je ook de eerste werkdag meegedeeld.

Tijdens dit onthaalmoment maak je kennis met de grote organisatie als geheel. Wie zijn we – wat vinden we belangrijk – wat doen we voor onze bewoners – wat doen we voor onze medewerkers – vele vragen waar je die dag een antwoord op krijgt.

Interne vorming

Regelmatig tijd maken om iets bij te leren doet je groeien. Het maakt je job aantrekkelijker en zorgt dat je bijblijft met nieuwe trends, tendensen en dat je stil staat bij je eigen ontwikkeling. Als medewerker in Zevenbergen ben je verantwoordelijk voor je eigen ‘leren’. Je wordt hierin zo ruim mogelijk ondersteund.

We organiseren voor alle nieuwe medewerkers een verplicht aanbod in de eerste maanden van de tewerkstelling. Voor medewerkers van het departement zorg staat er een introductiecursus op het programma. Daarnaast leer je ook de juiste technieken om onze bewoners eten te geven via de cursus voedingsbegeleiding. Basisreanimatie en initiatie in een aantal verpleegkundige handelingen maken ook deel uit van het basisaanbod.

We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zich bij te scholen of te verdiepen, daarom voorzien we een ruim aanbod waar je zeker je gading zal tussen vinden.

Loonbrief

Je loon wordt berekend per maand en omvat de periode van de eerste tot de laatste dag van de maand. De opdracht tot betaling van het loon wordt gegeven op de laatste werkdag van de maand.

Na elke loonberekening ontvang je een loonbrief. Deze kan je vanaf de dag van de betaling online raadplegen op www.myworkandme.be via de portaalsite van het sociaal secretariaat SD Worx. De inloggegevens krijg je op je privé e-mailadres dat je bij je sollicitatie hebt opgegeven. Hou dus je mailbox goed in de gaten.