Overslaan en naar de inhoud gaan

Om hoe laat word ik verwacht?  

De verantwoordelijke of diensthoofd van de woning of dienst waar je terecht komt, neemt op voorhand contact met je op om het juiste beginuur af te spreken. Mogelijks krijg je ook al je uurrooster voor de eerste week. De planning van de dagen en weken daarna worden op je werkplek zelf afgesproken.

Waar moet ik heen?  Waar moet ik mijn auto of fiets parkeren?  

Het domein van Zevenbergen-Ranst is zoveel mogelijk verkeersvrij vanaf de automatische poorten!   Parkeer je auto dan ook voor de poorten.   (Op de parking of op de Boerenkrijglaan.) 

Kom je met de fiets dan mag je deze uiteraard wel op het domein parkeren.   Je collega's zullen je de fietsenstallingen aanwijzen.   Moto’s kunnen op het domein geparkeerd worden, in de fietsenberging thv de technische dienst.

Kom je met het openbaar vervoer dan kan je (afhankelijk van de halte die je neemt) langs verschillende voetgangspoortjes het domein betreden. 

In de Maretak-Duffel parkeer je je auto op de parking op het domein. Je fiets stal je eveneens in één van de fietsenbergingen. Ook een bushalte is vlakbij het domein van De Maretak te vinden.

Wie verwacht mij? 

In Zevenbergen-Ranst meld je je aan bij de receptie, daar zal je meter of peter je opwachten om je wegwijs te maken in het grote geheel van onze organisatie en op de eigen woning of dienst.

Op de personeelsdienst onderteken je je arbeidscontract en krijg je een map met de onthaalbrochure en meer info over Zevenbergen en de vzw Emmaüs.

In de Maretak-Duffel meld je je aan bij de verantwoordelijke.

Het diensthoofd van de woning of dienst zal je waarschijnlijk ook ontmoeten.  Hij of zij zal jou meer informatie geven over de inhoudelijke zaken van je job: functieomschrijving, ondersteuning, evaluatie, visie,

Hoe ziet mijn eerste dag eruit?  

De eerste werkdag maak je vooral kennis met de collega’s van het team waar je tewerkgesteld wordt en met de bewoners van Zevenbergen. Je leert de weg kennen op het domein en krijgt alvast een idee van hoe je werkschema eruit ziet.

Waarschijnlijk krijg je heel veel informatie te verwerken, maar geen nood.  Ook de volgende dagen en weken krijg je nog voldoende tijd om je in te werken en heel veel vragen te stellen.