Overslaan en naar de inhoud gaan

Samenwerken  aan hetzelfde doel

In Zevenbergen werken we met een 450-tal collega’s samen aan eenzelfde doel: de mensen die bij ons ondersteuning zoeken op een kwaliteitsvolle, hartelijke en deskundige wijze begeleiden.
In alle afdelingen en diensten staat die samenwerking hoog aangeschreven.

Loopbaanbegeleiding

Werken aan een goede dienstverlening is niet mogelijk zonder geëngageerde en goed opgeleide medewerkers. Zevenbergen wil een goed evenwicht houden tussen de belangen van de cliënt, de medewerker en de organisatie.  We streven naar een omgeving waar je als medewerker gewaardeerd en gesteund voelt in je job.  

Competenties en talenten

We zetten volop in op competenties en talenten.  Competenties zijn de dingen die je moet ‘kennen’, ‘kunnen’ en ‘zijn’ . Maar aandacht voor talent en bezieling voegt daar iets aan toe: dat wat je als medewerker echt graag doet en waar je warm voor loopt. Het  vertrekpunt is jouw persoonlijke beleving van wie je bent en wilt worden. De competenties en talenten zijn een leidraad bij selectie, vorming en loopbaanbegeleiding.

Je kan hier leren

Al doende leert men, dat is een feit.  Je doet ervaring op en die neem je mee tijdens heel je loopbaan. Daarnaast zorgen we ook voor een aangepast vormings-, trainings- en opleidingsaanbod voor alle medewerkers.
Onze basisdoelstellingen zijn onze leidraad, maar daarnaast is er plaats voor jouw persoonlijke ontplooiing.
Regelmatig peilen we naar de opleidingsbehoeftes van al onze medewerkers.

Voordelen

Zevenbergen maakt deel uit van de vzw Emmaüs. Vzw Emmaüs biedt gezondheids- en welzijnszorg aan. Ruim 6000 medewerkers  staan klaar in een netwerk van meer dan 20 voorzieningen in de provincies Antwerpen en Brabant. Werken in een grote organisatie zoals vzw Emmaüs biedt een aantal bijkomende voordelen :

  • extra vakantiedagen
  • premie bij huwelijk, geboorte,…
  • gratis aansluiting bij een hospitalisatieverzekering
  • Emmaüs-kortingspas, die onder meer korting geeft in allerlei winkels of bij de aankoop van tickets voor bijvoorbeeld een pretpark. 
  • fietsvergoeding vanaf de eerste kilometer
  • woon/werkverkeer met de trein is gratis
  • een verzekering gewaarborgd inkomen (zodra je 5 jaar anciënniteit hebt)