Overslaan en naar de inhoud gaan

Het dienstverleningscentrum Zevenbergen ontvangt subsidies van de overheid. Vaak hebben onze mensen echter extra hulpmiddelen nodig om de zorg wat comfortabeler te maken. Helaas zijn de eigen middelen van de voorziening te beperkt om deze noodzakelijke aankopen te doen. Dankzij caritatieve organisaties en privé-sponsors konden we in het verleden een aantal belangrijke projecten realiseren en aankopen verrichten: aangepaste tilhulpmiddelen, een hydrotherapiebad, de huifkar, de minibusjes voor rolstoelvervoer, een Omi-tafel, enz.

Ontdek hieronder onze sponsorprojecten

Goede afspraken

Onze doelstellingen en visie over sponsorwerving schreven we neer in een charter. Dat beschrijft hoe we met giften omgaan.  En dat we die  enkel gebruiken voor projecten die onze kernwaarden en -doelstellingen illustreren of bevestigen. Daarnaast zijn we transparant naar de sponsors en geven we alle informatie over de financiële parameters en over de plaats van de projecten binnen Zevenbergen. 

Bijkomende vragen? 

Heeft u bijkomende vragen omtrent sponsoring, neem dan gerust contact op met Ellen De Meyer (ellen.de.meyer [at] emmaus.be).