Overslaan en naar de inhoud gaan
Affiche jobdag

Heb je een hart voor de zorg, tonnen enthousiasme en ben je op zoek naar een uitdagende job?  Mis dan zeker onze jobdag niet!   Op zaterdag 4 mei (Duffel) en zondag 5 mei (Ranst) organiseert Zevenbergen jobdagen voor begeleiders, verpleegkundigen, zorgkundigen, ergotherapeuten, kinesitherapeuten,….  Kortom voor iedereen die mee het verschil wil maken!

Wat mag je verwachten? 

Je toekomstige collega’s nemen je mee voor een rondleiding op het domein en in de woningen. Op die manier maak je kennis met de werking van Zevenbergen of De Maretak en krijg je een goede kijk op de verschillende functies die samen zorg dragen voor onze cliënten. Na de rondleiding honger gekregen?  Bij een hapje en een drankje maken we wat meer kennis met elkaar tijdens een persoonlijk gesprek. 

Even praktisch

Op zaterdag 4 mei ben je welkom in De Maretak in Duffel (Mechelsebaan 222 - 2570 Duffel).  We voorzien twee rondleidingen, om 10u30 en om 13u30.

Op zondag 5 mei ben je tussen 10u en 15u welkom in Zevenbergen in het Spruytershof (Boerenkrijglaan 25 - 2520 Ranst). We voorzien opnieuw twee rondleidingen, om 10u30 en om 13u30u.

Mis de jobdag niet en schrijf je nu al in! 

Kan je er niet bij zijn?  Laat het ons weten via zevenbergen.werk [at] emmaus.be en dan nemen wij graag contact met je op.

Nu al solliciteren?

Dat kan natuurlijk!  Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer online.

Het verhaal van Helena...

Het verhaal van Karen