Wanneer uw kind een intensieve zorg- of begeleidingsvraag heeft, is het niet altijd gemakkelijk om een goede vakantieopvang te vinden. Daarom organiseert  Zevenbergen een aangepaste speelpleinwerking.  Deze speelpleinwerking is rechtstreeks toegankelijk voor alle kinderen en jongeren tussen 3 en 21 jaar die ook tijdens hun vakantie een gespecialiseerde aanpak en begeleiding nodig hebben.  Gemotiveerde begeleiders zorgen voor de plezante activiteiten aangepast aan ieders mogelijkheden.

Wanneer

In de kerstvakantie: van 3 tem  7 januari 2022  

In de krokusvakantie: data worden nog bepaald

In de paasvakantie: data worden nog bepaald

In de zomervakantie: data worden nog bepaald

In de herfstvakantie: data worden nog bepaald 

Tijdens deze weken wordt er elke dag gespeeld van 9u tot 16u.  Er is een gratis voorbewaking voorzien vanaf 8u.  Nabewaking is mogelijk tot 17u.  

Waar

Er wordt gespeeld op 2 plaatsen: in Zevenbergen-Ranst (Boerenkrijglaan 25) en in De Maretak in Duffel (Mechelsebaan 222).

Praktische informatie 

Een dagje spelen kost: ...   Voor de betaling maakt u gebruik van Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH).  Wie niet in aanmerking komt voor RTH, kan ook terecht bij de speelpleinwerking.  Sociale dienst bespreekt met u de mogelijkheden.    

Opgelet : er is geen annulatie mogelijk.  Reserveren is betalen.

Inbegrepen in de prijs :

  • Gebruik van de infrastructuur 
  • EHBO en andere bijstand bij (medische) problemen 
  • Dranken 
  • Tussendoortje om 10u en 16u
  • Voor- en nabewaking 
  • Verzekering 
  • Administratieve kosten

Wanneer u betaalt via RTH is een warm middagmaal inbegrepen.   Betaalt u niet via RTH, kan je ook een warme maaltijd bestellen voor € 4,50. 

Meer weten of een plekje reserveren

Neem contact op met onze dienst speelpleinwerking.