Wanneer uw kind een ernstige beperking met een intensieve zorgvraag heeft, is het niet gemakkelijk om een goede vakantieopvang te vinden. Daarom organiseert  Zevenbergen een aangepaste speelpleinwerking.  Die is rechtstreeks toegankelijk voor alle kinderen en jongeren tussen 3 en 21 jaar die ook tijdens hun vakantie een gespecialiseerde aanpak en begeleiding nodig hebben. Zevenbergen zorgt voor de juiste, plezante activiteiten, aangepast aan ieders mogelijkheden.

Waar

We zijn actief op twee plaatsen. U bent welkom in Zevenbergen-Ranst (Boerenkrijglaan 25) en in De Maretak in Duffel (Mechelsebaan 222).

Wanneer

Omwille van het coronavirus wordt er in 2020 geen speelpleinwerking georganiseerd.   Data voor 2021 zijn nog niet bekend.  

Hoe werkt het

Voor de betaling maakt u gebruik van Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH). Wij volgen daarbij de prijzen zoals bepaald door het VAPH. Wie niet in aanmerking komt voor RTH kan ook cash betalen.  Opgelet : er is geen annulatie mogelijk.  Reserveren is betalen.

Inbegrepen :

• Gratis voorbewaking van 8u00 tot 9u00

• Gratis nabewaking van 16u00 tot 17u00

• Drankje en versnapering om 10u00 en 16u00

U kiest voor een warm middagmaal aan € 4,50. Als u via rechtstreeks toegankelijke hulp (RTH) deelneemt is de maaltijd gratis.

Samenwerking

Voor de speelpleinwerking werkt het dvc Zevenbergen in Ranst samen met de speelpleinwerking van de gemeente en in Duffel met de inclusieve Kinderopvang Emmäus.

Meer weten

Neem gerust contact op met onze dienst speelpleinwerking.